top of page

Algemene voorwaarden
April 2019

1. Algemeen
1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Fifafoto.
2.  Bij het afnemen van producten en diensten gaat u automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden.

     Heeft u tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kunt u dat enkel schriftelijk en voorafgaand aan de reportage            kenbaar maken.

3. De foto's zullen gemaakt en bewerkt worden in de stijl van fifafoto. Voorkeuren kunnen van te voren worden doorgegeven.

4. Fifafoto kan niet aansprakelijk worden gesteld als de foto's van mindere kwaliteit zijn vanwege weersomstandigheden of als personen niet goed meewerken.

5. Fifafoto kan niet aansprakelijk worden gesteld als de fotoshoot door een technisch defect niet kan doorgaan, of als de foto's hierdoor van mindere kwalititeit of niet leverbaar zijn. in dit geval wordt een nieuwe datum afgesproken.
 

2. Boekingen
1. Nadat er een datum overeengekomen is, staat de boeking genoteerd en kan alleen in overleg gewijzigd worden.

3. Annuleren
1. Annuleren kan alleen met goede reden en 24 uur van te voren. Geldige redenen zijn bijvoorbeeld: Ziekte, weersomstandigheden en familieomstandigheden.
2. Indien u niet afzegt of te laat afzegt bent u alsnog 50% van het afgesproken bedrag verschuldigd en zal u daar ook een factuur voor ontvangen.
3. Indien Fifafoto moet annuleren zal dit van te voren gebeuren, er zal dan een andere datum worden afgesproken. Fifafoto is in dit geval niet verplicht vervanging te regelen.

 

4. Betalingen

1. Na de shoot moet de factuur binnen 14 dagen betaald worden.
2. Fifafoto zal de foto's en producten pas leveren als de gehele factuur betaald is.
3. Betalingen dienen verricht te worden aan de coorparatie waar fifafoto bij aangesloten is, namelijk de Zoete Kruimels te Zoetermeer
4. Mocht u contant wensen te betalen kan dat in overleg en voor aanvang van de shoot..

5. Foto's & Goederen
1. de foto's met watermerk zijn alleen bedoeld om uit te zoeken, deze mogen niet opgeslagen, gedeeld of gescreenshot worden.

2. Mochten de foto's niet naar wens zijn kunt u contact opnemen met fifafoto om te zien of er iets aan veranderd kan worden. Zij is dit niet verplicht.
3. Mocht de usb stick onverhoopt niet goed werken, krijgt u een nieuwe aangeleverd. De niet werkende usb stick moet dan wel teruggebracht worden.1. 
 

bottom of page