top of page
Nathalie, fotograaf van fifafoto met een camera in haar handen

Fifafoto: Passie voor Vastleggen van Bijzondere Momenten

Welkom op mijn pagina!
Mijn naam is Nathalie, een 40-jarige fotograaf die samen met haar drie kinderen in het prachtige Zoetermeer woont. Fotografie is mijn langdurige liefde en ik geniet er echt van om mensen gelukkig te zien wanneer ze hun foto's bekijken. Het geeft me een gevoel van trots dat ik die kostbare momenten voor hen heb vastgelegd.
 

Fotoshoot Ervaring: Bij een fotoshoot met mij zorgen we voor een vlotte en persoonlijke ervaring. Voordat de shoot plaatsvindt, houden we contact via e-mail of telefoon om alle details te bespreken. We plannen samen een geschikte datum, tijd en locatie. Als de fotoshoot buiten is, houden we rekening met het weer. Ik sta altijd klaar om advies te geven over kledingkeuzes om de foto's nog beter te laten uitkomen. Op de dag van de shoot bied ik tips aan voor houdingen en poses, hoewel jouw eigen inbreng meer dan welkom is!
 

Foto Selectie en Levering: Nadat de fotoshoot is voltooid, ontvang je een link waar je de foto's kunt bekijken en jouw favorieten kunt selecteren. Deze foto's worden geleverd in lage resolutie en bevatten een watermerk. Zodra je je keuze hebt gemaakt, stuur ik je een factuur. Na betaling worden de geselecteerde foto's en eventuele producten naar je verzonden via WeTransfer. Als je ervoor kiest om alle geslaagde foto's te bestellen, krijg je deze op een handige USB-stick.
 

Locatie en Contact: Je kunt me vinden op Studio Hitchcockstrook 26 in Zoetermeer. Als je meer wilt weten over mijn fotografiediensten, neem dan gerust contact op via nathalie@fifafoto.net.

bottom of page